Sunday, May 19, 2024
Jurnalism corect


Deținutul din Satu Mare care a evadat de la un punct de lucru a fost prins de polițiști

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 28 iunie 2020 Etichete: , ,

Deținutul evadat, sâmbătă, de la un punct de lucru din Satu Mare a fost prins de polițiști pe raza localității Mădăraș.

„În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare și Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră”, adaugă ANP.

Părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

Context

Potrivit unui comunicat al Penitenciarului Satu Mare, sâmbătă, în jurul orei 11.30, deţinutul Marius Varga, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani şi două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localităţii Satu Mare. El executa pedeapsa în regim semi-deschis.

“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, se arată în comunicat.

Sursa photo: Pro Tv

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW