Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Detaşamentul Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii va începe misiunile de poliție aeriană în România

By Ana Teșcan , in Foto News Stirile zilei , at 8 aprilie 2022

Un detașament al Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, format din aproximativ 150 de militari și patru aeronave Eurofighter Typhoon, va începe misiunile de poliție aeriană. 

Certificarea detașamentului britanic a fost marcată vineri, 8 aprilie, la Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu, printr-o ceremonie la care au participat Vasile Dîncu, ministrul apărării naționale, și omologul său din Marea Britanie, Ben Wallace, dar și mai mulți oficiali britanici și italieni.

În discursurile lor, oficialii au salutat misiunile de Poliție Aeriană desfășurate de detașamentul italian, care s-a aflat pentru patru luni în Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu și au primit oficial militarii Forțelor Aeriene Regale ale Marii Britanii, care vor opera împreună cu cele române timp de patru luni.

Evenimentul a inclus și o demonstrație a unei misiuni de Poliţie Aeriană Întărită la care au participat Forțele Aeriene Britanice, Italiene și Române.

Sursa foto: Ministerul Apărării Naționale

Sursa foto: Ministerul Apărării NaționaleSursa foto: Ministerul Apărării Naționale

Sursa foto: Ministerul Apărării Naționale

Sursa foto: MApN

Context

Detașamentul britanic este format din aproximativ 150 de militari și patru aeronave Eurofighter Typhoon. Aeronavele au aterizat miercuri, 30 martie, în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu.

Sursa foto: Ministerul Apărării Naționale

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW