Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Despre ce au discutat liberalii cu președintele Klaus Iohannis la Vila Lac/ Cîțu: Este clar că PNL se concentrează în acest moment pe un plan de relansare a economiei

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 26 mai 2020 Etichete: ,

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a declarat marți seară că la ședința pe care conducerea PNL a avut-o cu președintele Klaus Iohannis s-a discutat, printre altele, despre planul de relansare economică, dar și despre alegerile locale și parlamentare.

”Nu pot să spun exact ce s-a discutat acolo, dar tema relansării a fost discutată. Este clar că PNL se concentrează în acest moment pe acest plan de relansare a ecomomiei. Trebuie spus că noi nu am oprit niciodată economia sau au fost sectoare importante care nu au fost oprite, de aceea au şi fost rezultatele din primul trimestru, dar în aprilie şi mai multe companii au resimţit efectul crizei din sănătate şi trebuie ajutate”, a declarat, marţi seară, Florin Cîţu la Realitatea Plus.

Ministrul de Finanțe a precizat că s-a discutat, de asemenea, despre alegerile care vor avea loc în acest an.

Cîţu a precizat, de asemenea, că s-a discutat despre alegerile din acest an.

”Binenţeles că am discutat despre alegeri şi am spus că mă bucur că avem această întâlnire. Noi nu am fost în campanie electorală în această perioadă aşa cum a fost Opoziţia. (…) Au fost discuţii şi despre cum vom aborda cele două tururi de alegeri, alegeri locale şi parlamentare. Nu pot să vă spun detalii, dar este un subiect de interes major pentru PNL”, a mai afirmat ministrul Finanţelor.

Întâlnirea liderilor PNL cu preşedintele Klaus Iohannis a avut loc, marţi, la Vila Lac.

Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW