Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Descinderi în București și alte trei județe într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul energetic / Sunt percheziționate zeci de domicilii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 21 iulie 2020 Etichete: , , ,

Marți au loc zeci de percheziții domiciliare în județele Maramureș, Bistrița-Năsăud, Bihor şi în municipiul București într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul energetic. Opt persoane vizate în dosar urmează să fie aduse la audieri.

Sunt în desfășurare în total 82 de percheziții domiciliare.

Din cercetări a reieșit că, din 2018 și până în prezent, mai multe persoane ar fi distribuit încărcături GPL în butelii de aragaz, prin intermediul a 600 de centre de distribuţie din mediul urban şi rural. Persoanele care se ocupau cu distribuția nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile veniturile realizate.

Operațiunea este coordonată de Direcția de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

La această amplă acțiune participă peste 180 de polițiști, dintre care 36 în investigarea criminalității economice, 119 de ordine publică, 15 tehnicieni criminaliști, 8 polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale şi 2 ofițeri DGA delegați de procuror în cauză.

sursa foto: Poliţia Română

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW