Tuesday, August 9, 2022
Jurnalism corect


Derapaj al viceprimarului Capitalei: Limbaj vulgar la radio și jigniri pentru o jurnalistă/”Mi-am cerut scuze. Voi lămuri lucrurile”

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Stirile zilei , at 26 septembrie 2019 Etichete: , , ,

Viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu a dat dovadă de un comportament care nu-i face cinste, zilele trecute, după ce a folosit un limbaj vulgar în timpul unei emisiuni la București FM. Miercuri, al doilea om al Primăriei București face încă o gafă și o jignește pe jurnalista Sandra Sălăgean, de la Evenimentul Zilei.

Într-o emisiune, de luni, de la Radio România București FM, moderată de Mihaela Ioniță, invitații, printre care și Aurelian Bădulescu  au dezbătut tema bicicletelor și trotinetelor electrice din București.

„Nu vreau să fac bătături la c*r! N-am hemoroizi, că eu-s de la țară! Nu vreau să pus”, a spus viceprimarul, întrebat de ce nu merge pe bicicletă.

„Vreau să vă întreb. Dacă ați lucra, să spunem că ați fi avocat și vreți să mergeți cu bicicleta? Domne, dar nu puți când ajungi la tribunal, de la mersul pe bicicletă? Eu nu vreau să am de-a face cu oameni care put!”, a spus Bădulescu, în direct, la radio.

Contactat de Sandra Sălăgean de la Evenimentul Zilei pentru a comenta subiectul, Bădulescu i-a răspuns jurnalistei jignind-o printr-un mesaj.

„Ești o vacă!”, i-a scris Bădulescu jurnalistei.

Sandra Sălăgean a transmis Primăriei Municipiului București că așteaptă o reacție din partea instituției, semnată de primar, însă până la acest moment nu a primit nici-un răspuns.

Aurelian Bădulescu a declarat pentru mainnews.ro că și-a cerut scuze și că va lămuri întreaga situație public.

„Mi-am cerut scuze. Mesajul nu i s-a adresat ei. Lucrurile nu au stat chiar așa. Voi lămuri lucrurile public în ceea ce le privește pe cele două jurnaliste săptămâna viitoare”, a spus Bădulescu, referindu-se la Sandra Sălăgean și la mama acesteia, Simona Ionescu, redactor șef adjunct la EVZ.

sursa foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

 

 

 

 

 

 

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW