Monday, May 17, 2021
Jurnalism corect


Deputatul PSD Răzvan Rotaru neagă că ar fi amenințat un polițist: Realitatea a fost distorsionată

By Madalina Balaceanu , in Stirile zilei , at 8 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Răzvan Rotaru, deputatul PSD acuzat că ar fi amenințat un polițist care i-a cerut să mute mașina pentru că staționa neregulamentar, susține că „realitatea a fost distorsionată” și că niciodată nu și-a folosit calitatea de parlamentar pentru a obține vreun beneficiu.

„Îmi cer public scuze! Am greșit că am staționat într-o zonă interzisă și nu am respectat de îndată indicațiile domnului polițist. În seara zilei de 31 decembrie, la aeroportul din Suceava îl așteptam pe fratele meu, care a venit din Italia pentru a-l vedea pe tatăl nostru care este grav bolnav. Nu eram deloc într-o stare bună. Din acest motiv, am plecat de acasă în grabă, mi-am uitat actele și nu mi-am dat seama că am parcat într-un loc interzis pentru că mai erau și alte autoturisme parcate. Am staționat aproximativ 5 minute”, a declarat Răzvan Rotaru.

Deputatul a adăugat că nu a folosit niciun fel de cuvinte calomnioase sau amenințări la adresa agentului de poliție.

„Nu îmi stă în caracter să folosesc injurii sau jigniri, indiferent de situație și de interlocutor. Niciodată nu mi-am folosit calitatea de parlamentar pentru a obține vreun beneficiu! Realitatea a fost distorsionată. Dar admit că este vina mea că nu am avut actele asupra mea și că am parcat într-un loc nepermis.. Voi respecta decizia Poliției”, a subliniat Rotaru.

Răzvan Rotaru, acuzat că ar fi amenințat un polițist

Deputatul PSD Răzvan Rotaru este acuzat că ar fi amenințat un polițist care i-a cerut să mute mașina pentru că staționa neregulamentar. Întreaga situație a fost adusă în atenția opiniei publice de președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor, Bogdan Bănică.

Bogdan Bănică susține că deputatul Răzvan Rotaru l-ar fi amenințat pe polițist. Momentul acesta nu apare însă în filmarea făcută publică, dar comisarul spune că poate dovedi cu martori.

Când mai toţi românii întindeau mesele şi pregăteau şampaniile, colegul meu era la datorie, în Aeroportul Suceava. Asigura măsuri de defluire a traficului în parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cât mai repede acasă. Observă un autoturism parcat neregulamentar şi i se adresează şoferului:
– Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal…
Pe principiul „pe mine mă vezi, pe ăla nu”, conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: – Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată. La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul mai şi ameninţă poliţistul: „ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine”. Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh„, a scris Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Criminalistul precizează că urmează o plângere penală pe numele lui Răzvan Rotaru, pentru ultraj.

Pentru ameninţare/ultraj deputatul îşi va face rost de o plângere penală. Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a câştigat o amendă de 2.240 lei. Başca permisul suspendat”, a mai scris Bogdan Bănică pe Facebook.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW