Sunday, October 17, 2021
Jurnalism corect


Deputatul PNL care a spus despre jurnaliști că sunt nesimțiți a scăpat doar cu o mustrare din partea șefului de partid

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 20 iunie 2019 Etichete: , , , ,

Ludovic Orban i-a cerut deputatului Ben Oni Ardelean să prezinte scuze jurnaliștilor pe care i-a insultat.

Deputatul Ardelean a jignit jurnaliștii pentru că au cerut  să participe la lucrările Comisiei de politică externă. În plus, ziariștii au fost amenințati că li se ridică acreditările.

„L-am sunat imediat și i-am cerut să își ceară scuze tuturor jurnaliștilor față de care a avut această ieșire. Și-a cerut scuze jurnaliștilor. Asta știu. Plus că i-am atras atenția că acesta este un comportament netipic pentru noi ca partid. Noi întotdeauna am avut respect pentru mass-media, întotdeauna am încercat să susținem mass-media în munca de informare pe care o face. E destul că îi tratează cu superioritate și aroganță alții. Eu nu mă aștept din partea niciunui reprezentant al PNL să aibă un asemenea comportament. O dată accept așa ceva, a doua oară nu voi mai accepta așa ceva. O să urmeze o sancțiune”, a spus Orban la Digi 24.

Președintele PNL condamnă gestul deputatului, despre care spune că este în totală contradicție cu atitudinea partidului față de presă.

„Un comportament în totală contradicție cu atitudinea noastră generală față de mass-media. PNL a respectat întotdeauna activitatea jurnaliștilor, întotdeauna a luptat pentru tranparență, întotdeauna noi am militat ca jurnaliștii să aibă accez la dezbaterile din comisii, chiar și atunci când majoritatea PSD-ALDE a vrut să secretizeze. Eu îl consider un accident. Îl cunosc bine pe Ben Oni Ardelean. El a avut întotdeauna o relație bună cu presa. Cred că era supărat din alte motive”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban, la Digi 24.

Foto: Ludovic Orban/Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW