Saturday, November 27, 2021
Jurnalism corect


Deputatul Liviu Pleșoianu a demisionat din PSD

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 22 octombrie 2020

Deputatul Liviu Pleșoianu a anunțat că își va înainta demisia din Partidul Social Democrat după ce nu a prins loc pe listele de candidați ale formațiunii la alegerile parlamentare.

Pleșoianu, una dintre cele mai radicale voci ale PSD, a ales să facă acest pas în contextul în care în ultima vreme a fost marginalizat în partid, ajungând să nu mai fie invitat nici în studiourile Antenei 3 televiziunea sa de casă.

Pleșoianu: PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu

„Partidul în care am intrat în 2016 este exact opusul partidului din 2020! Din acest moment, drumurile noastre se despart. Iar cine mă cunoaște știe că, dacă ajung să iau hotărârea de a pleca de undeva, nu mă mai uit niciodată înapoi. PSD a fost preluat de călăi ai oricărui principiu, de oameni din clei care se dedublează şi îşi inventează azi versiuni noi care pornesc a se lupta cu versiunile lor de alaltăieri. Cine acceptă așa ceva – să fie sănătos! Eu nu accept!”, a scris pe Facebook Liviu Pleșoianu.

Partidul în care am intrat în 2016 este exact opusul partidului din 2020! Din acest moment, drumurile noastre se…

Publicată de Liviu Plesoianu pe Miercuri, 21 octombrie 2020

 

Joi a demisionat din PSD și senatorul Șerban Nicolae, unul dintre artizanii atacurilor din parlament la legislația penală. Cei doi se vor alătura Partidului Ecologist Român, din partea căruia vor candida la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Sursa foto: Facebook / Liviu Pleșoianu

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW