Tuesday, May 17, 2022
Jurnalism corect


Deputatul liberal Florin Roman, atac la Dan Barna: se prezintă ca om nou, dar are apucături vechi ca om politic

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 8 august 2019 Etichete: , ,

Atac din partea liberalilor la candidatul Alianței USR – PLUS, Dan Barna. Deputatul Florin Romaninițiază un proiect de lege prin care politicienii aleși nu au voie aibă contracte cu statul. Liberalul îlvizează pe DanBarna, despre care spune a avut mai multe contracte cu statulînainte de a deveni parlamentar.

„Eu cred și domnul Barna care se prezintă ca om nou, dar are apucături vechi ca om politic, trebuie fie egal înfața legii. Adicăși domnul Barna trebuie aleagă, ori stă acasăși se ocupă de contracte cu statul, ori face politica. (…) Au apărut publice acele contracte ale dumnealui cu statul.Sper și dl DanBârnă, un mare iubitor al contractelor cu statul se decidă ce vrea: ori politica, ori afaceri cu statul?”, a declarat pentru mainnews.ro deputatul Florin Roman.

Liberalul lanseazăsăgețișicătre colegii de alianțăai lui DanBarna:

„Îl invit susțină acest proiect de lege alături de USR-PLUS pentru însănătoșirea vieții publice. Atât pe domnia , cât și pe domnii Ghinea, Pâslarusau Voiculescu care au îmbinat funcția publică cu contractele cu statul„, a mai precizat acesta.

Inițiativa legislativă prevede ca interdicția de a avea afaceri cu statul să se aplice tuturor candidaților, dar și apoi înperioada exercitării mandatului. Prin urmare, pe lângă declarația de acceptare a candidaturii, declarația de avere și cea de interese, declarația de necolaborare cu fosta  Securitate, candidații vor trebui completeze și declarația nu vor folosi funcția publicaaleasa pentru a câștiga contracte cu statul.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW