Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Deputatul Ionuț Moșteanu propune trecerea spitalelor militare în subordinea Ministerului Sănătății

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 12 aprilie 2021

În contextul cursei contracronometru pentru extinderea capacităților de Terapie Intensivă, deputatul USR Ionuț Moșteanu a lansat o propunere inedită. Acesta susține că toate spitalele aflate în administrarea MApN, MAI și serviciilor de informații ar trebui să treacă la Ministerul Sănătății.

În plus, deputatul susține că ar trebui preluate de către Ministerul Sănătății și celelalte spitale, aflate în prezent în administrarea consiliilor județene.

„Prim ministrul a declarat în seara asta că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Deși foarte multe spitale nu sunt în subordinea Ministerului.
În spiritul reformei la care ne-am angajat împreună îi propun prim ministrului să demareze trecerea tuturor spitalelor în subordinea Ministerului Sănătății și să începem acest demers cu spitalele MAPN, SRI, SIE, MAI. Am auzit că acolo e mai mult loc, sunt mai bine dotate, e o atenție mai mare față de bolnavi. Nu trebuie să existe români ”speciali” în lupta cu boala. Haideți să facem asta!
Și apoi continuăm cu celelalte, cu spitalele județene ”confiscate” de baronii locali”, a scris Ionuț Moșteanu, pe pagina sa de Facebook.

Prim ministrul a declarat în seara asta că fiecare pacient din România are legătură cu Ministerul Sănătăţii. Deși foarte…

Publicată de Ionuț Moșteanu pe Duminică, 11 aprilie 2021

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *