Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Deputatul Dan Vîlceanu, ales președinte al PNL Gorj / Florin Cîțu: Felicitări, erai în echipa câștigătoare de mult timp

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 iulie 2021

Deputatul Dan Vîlceanu, apropiat al lui Florin Cîțu și cel vehiculat pentru a-i lua locul lui Alexandru Nazare la Ministerul Finanțelor, a fost ales duminică președinte al filialei PNL Gorj. Premierul l-a felicitat pentru rezultatul obținut în alegerile interne și a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor săi, afirmând că va deveni președinte al liberalilor pe 25 septembrie. 

Dan Vîlceanu a fost ales președinte al filialei PNL Gorj cu 348 de voturi, dintr-un total de 350.

Ma dusei la Gorj și câștigă Dan Vîlceanu președinția filialei PNL! 348 de voturi din 350. Dan este prietenul și colegul meu, de când am intrat în Parlament, în 2016! Felicitări! Dane, mulțumesc pentru tot sprijinul tău! Erai în echipa câștigătoare de mult timp! Câștigăm pe 25 septembrie! Câștigăm big time”, este mesajul transmis de Florin Cîțu.

Odată cu revocarea din funcție a lui Alexandru Nazare, Dan Vîlceanu este în cărți pentru a prelua portofoliul de la Ministerul Finanțelor, potrivit unor surse Main News.

În acest moment, premierul este interimar în funcția de ministru al Finanțelor.

Congresul PNL este programat pentru 25 septembrie, iar Ludovic Orban și Florin Cîțu încearcă să-i convingă pe liberali că sunt variantele potrivite pentru șefia partidului.

CITEȘTE ȘI: O nouă confruntare între candidații pentru șefia PNL. Florin Cîțu: Noi nu suntem PSD, nu ne atacăm propriul Guvern / Ludovic Orban: Eu nu număr filiale, deși ar fi în avantajul meu

Sursă foto: Florin Cîțu / Facebook

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW