Saturday, March 25, 2023
Jurnalism corect


Deputatul care a trecut prin toate marile partide. Cine e Eusebiu Manea Pistru

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 1 septembrie 2020 Etichete: , , , , , , ,

Liderul Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a anunțat, marți, în ședința de plen, trecerea unui deputat de la PMP în grupul PSD. Este vorba de Manea Pistru, deputat de Arad, care a trecut, în opt ani, prin toate marile grupuri parlamentare.

Cine e Eusebiu Manea Pistru

Deputatul de Arad și-a început cariera ca mecanic auto, în anul 1988, și a ocupat diverse funcții de manager general în cadrul unor firme din județ, până când, în anul 2005, a fost numit Director de Agenție la Autoritatea Rutieră Română(ARR) – Arad.

Manea Pistru a mai fost, între 2009 și 2012, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Transporturilor. Ulterior a fost, timp de câteva luni, în anul 2012, vicepreședintele Consiliului Județean Arad, din partea PDL.

Traseul parlamentar al deputatului de Arad

În anul 2012, Manea Pistru obținea un loc în Camera Deputaților, reprezentând PDL. În 2016, după ce PNL și PDL au fuzionat, acesta candida pentru un nou mandat de deputat pe listele PNL.

Ajuns, din nou, în Camera Deputaților, acesta nu rezistă mult în grupul parlamentar al PNL și, în 2017, trece la ALDE, unde a rămas timp de doi ani.

În anul 2019 se mută, din nou, în grupul parlamentarilor Pro România, unde nu a rezistat mai mult de o lună.

Luna aprilie a acestui an îl găsește pe Manea Pistru în PMP.

Pe 1 septembrie, liderul Camerei Deputaților anunță trecerea deputatului de Arad în grupul parlamentar al PSD.

Astfel, în opt ani în petrecuți în Camera Deputaților, Eusebiu Manea Pistru a trecut prin șase mari formațiuni politice: PDL, PNL, ALDE, Pro România, PMP și PSD.

Sursă foto: cdep.ro

 

 

 

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com