Tuesday, December 7, 2021
Jurnalism corect


Deputații scandalagii, replici pentru polițiștii care i-au amendat: Eu vă plătesc salariile / Vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 7 iulie 2020 Etichete: , , ,

Deputații PSD Adrian Solomon și Irinel Stativa au fost amendați cu 1 600 respectiv 1 000 de lei după ce au pornit un scandal la un fast-food din Sectorul 3 al Capitalei. 

Scandalul ar fi pornit de la faptul că unuia dintre parlamentari i s-a atras atenția că nu purta mască în interiorul unui restaurant fast-food din centrul Capitalei. Polițiștii au intervenit, moment în care cei doi deputați de la PSD ar fi început să înjure și să afișeze o atitudine sfidătoare. Irinel Stativa neagă aceste lucruri și spune că a încercat că aplaneze conflictul. Mai multe detalii AICI.

„Nu meritați hainele statului.

Nu vă cunoașteți locul în ierarhie.

Am eu grija să vorbesc cu Coarnă să aibă grijă de voi.

Eu va plătesc salariile.

Nu am ce sa vorbesc cu voi că aveți trei luni de școală”, ar fi câteva din replicile adresate de parlamentari polițiștilor, conform unor surse.

„În această dimineața, o patrula a Serviciului de Poliție pentru Centrul Vechi din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, a fost solicitată de agenții de paza ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecție, având un comportament recalcitrant. Polițiștii au depistat persoana în cauza, iar în urma discuțiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul sau a manifestat un comportament similar. Cei doi băbați au fost sancționați contravențional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice și pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, a informat, marți dimineață, Poliția Capitalei.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW