Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Deputații Cornel Itu si Horia Nasra au demisionat din PSD și s-au înscris în Pro România

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 2 octombrie 2019 Etichete: , , , , ,

Deputații social-democrați Horia Nasra și Cornel Itu au demisionat din PSD și au intrat în partidul condus de Victor Ponta, Pro România.

”Colegii noștri deputați Cornel Itu si Horia Nasra ( alături de senatorul Vasile Ilea, Remus Lăpușan și mulți alți primari și consilieri social democrați) au venit azi în Echipa ProRomania – pentru că este nevoie de un nou început, o noua gândire de Stânga modernî, profesionistă și responsabilă!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Marți, 1 octombrie 2019, deputatul PSD de Ialomița, Mihăiță Găînă, a informat conducerea Camerei Deputaților că demisionează din PSD și că o să activeze că deputat neafiliat. Numele lui a fost vehiculat încă de săptămâna trecută printre posibilii susțînători ai moțiunii de cenzură.

Deputatul PSD Iuliu Emanuel Havrici a anunțat că trece la grupul Pro România. `Bun venit în echipa și în Grupul ProRomania colegului nostru Deputat de Suceava Emanuel Havrici / trebuie să reclădim social democrația și România!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

La sfârșitul săptămânii trecute a demisionat din PSD și senatorul Emanoil Savin, finul lui Liviu Dragnea. Și numele lui a fost vehiculat printre cei care au semnat pentru moțiunea de cenzură.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *