Tuesday, October 19, 2021
Jurnalism corect


Deputat USR, amenințări pentru Guvern: Votăm moțiunea dacă nu se rezolvă problema infrastructurii din Moldova

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 22 ianuarie 2020 Etichete: , , , ,

Vicepreledintele USR, Iulian Bulai, a declarat, miercuri, că va vota moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PNL dacă problema infrastructurii din Moldova nu se va rezolva cât mai repede.

„Stimate domnule Orban, aţi ignorat Moldova ca ministru al Transporturilor, înţeleg că veţi face la fel acum. (…) Lipsa infrastructurii în Moldova ne duce la disperare. Ne izolează de România şi de Europa şi face sute de victime rutiere în zona noastră. Ignorarea Moldovei din partea blatului PSD-PNL de nealocare bugetară (şi fonduri europene nerambursabile) pentru infrastructura din Moldova trebuie să înceteze acum. Nu mai ignoraţi Moldova. Nu ne luaţi de fraieri. Nu aţi dat bani Moldovei şi asta se ştie. Dacă prin pârghiile pe care le aveţi acum problema nu se rezolvă cât mai repede, votez cu conştiinţa împăcată la următoare moţiune de cenzură. Şi mai conving şi alţi parlamentari moldoveni să o facă”, a scris Bulai miercuri pe pagina lui de Facebook.

Totodată, deputatul USR a precizat că Moldova are nevoie de bani pentru infrastructură și îi cere premierului Ludovic Orban „fapte și acțiune”.

„Domnule Orban, aștept acțiune și fapte.Dacă nu vedem acțiune și promisiuni îndeplinite, atunci vot “pentru” la moțiunea de cenzură din partea mea. De ce sunt bani pe fonduri europene nerambursabile pe alte proiecte de infrastructură în țară, dar nu și în Moldova? Moldova are nevoie de bani pentru infrastructura mare. Acum”, a mai scris Iulian Bulai.


Sursă foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW