Sunday, May 22, 2022
Jurnalism corect


Scandal între un deputat PSD și un polițist. Parlamentarul, acuzat că l-ar fi amenințat pe agent -VIDEO

By Daniela Eremia , in Politic Stirile zilei , at 7 ianuarie 2020 Etichete: , , , , , ,

Deputatul PSD Răzvan Rotaru este acuzat că ar fi amenințat un polițist care i-a cerut să mute mașina pentru că staționa neregulamentar. Întreaga situație a fost adusă în atenția opiniei publice de președintele executiv al Sindicatului Național al Polițiștilor, Bogdan Bănică.

Bogdan Bănică susține că deputatul Răzvan Rotaru l-ar fi amenințat pe polițist. Momentul acesta nu apare însă în filmarea făcută publică, dar comisarul spune că poate dovedi cu martori.

Când mai toţi românii întindeau mesele şi pregăteau şampaniile, colegul meu era la datorie, în Aeroportul Suceava. Asigura măsuri de defluire a traficului în parcarea aeroportului pentru a ajunge fiecare cât mai repede acasă. Observă un autoturism parcat neregulamentar şi i se adresează şoferului:
– Vă rog din suflet să eliberaţi zona, fără scandal…
Pe principiul „pe mine mă vezi, pe ăla nu”, conducătorul auto începe cocălăreala. Ce nu e prins în filmare e că i se solicită documentele de identitate, la care, surpriză: – Nu îţi dau niciun act, bă, sunt deputatul ROTARU RĂZVAN-ILIE, şi îi flutură poliţistului un carton cu poză ştampilată. La plecare, ce nu este prins pe filmare dar se probează cu martori, deputatul mai şi ameninţă poliţistul: „ajung eu la Bucureşti şi te dezbrac în curul gol, am eu grijă de tine”. Apoi îl trimite în zona ruşinoasă a maică-sii. Deputat dă valoare, deh„, a scris Bănică, pe pagina sa de Facebook.

Criminalistul precizează că urmează o plângere penală pe numele lui Răzvan Rotaru, pentru ultraj.

Pentru ameninţare/ultraj deputatul îşi va face rost de o plângere penală. Pentru oprire neregulamentară, nerespectarea indicaţiilor poliţistului, neînmânarea documentelor pentru control şi tulburarea ordinii şi liniştii publice a câştigat o amendă de 2.240 lei. Başca permisul suspendat”, a mai scris Bogdan Bănică pe Facebook.

Sursă foto: Facebook Bogdan Bănică

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW