Tuesday, February 7, 2023
Jurnalism corect


Demisie în Guvern. Ioana Ignat a plecat din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 17 februarie 2020 Etichete: , , ,

Ioana Constantin, secretar general adjunct al Partidul Mișcarea Populară și-a dat demisia din funcția de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a se dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

„A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La ședința Colegiului Național din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea și responsabilitatea de a coordona la nivel național campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru și oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piața forței de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre județele țării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susținut și susține cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate și predictibilitate”, a scris Ioana Constantin, pe Facebook.

sursa foto: Facebook

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW