Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Demisia lui Vlad Voiculescu din funcţia de ministru al Sănătăţii, solicitată din interiorul coaliţiei de guvernare: Semnalez de câteva luni derapajele, stângăciile și atitudinea acestui ministru

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 10 aprilie 2021 Etichete: ,

Unul dintre vicepreşedinţii PNL, Beni Oni Ardelean, anunţă că va cere premierului României demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după ce mai mulţi pacienţi au fost evacuaţi, seara trecută, de la Spitalul Foişor din Bucureşti, unitatea devenind spital suport COVID. Recent, USR a transmis că formaţiunea îl susţine în continuare pe Voiculescu.

„În calitate de vicepreședinte al Partidului Național Liberal, voi solicita premierului Florin Cîţu , în cadrul Biroului Politic Național, DEMITEREA de urgență a ministrului Sănătății Vlad Voiculescu.

Tot circul, bâlbâiala și bătaia de joc la adresa pacienților de la Spitalul Foișor a umplut paharul. Pacienții cu diferite boli nu mai pot fi ignorați și dați la o parte în detrimentul pacienților infectați cu COVID.

Chiar dacă managementul Spitalului Foișor s-a opus transformării în unitate COVID-19, printr-o scenă similară cu prelungirea carantinării Timișoarei, s-a dat un ordin- ignorând voința și argumentele celor de acolo- prin care au fost evacuați în toiul nopții zeci de pacienți. Ministrul Sănătății este direct răspunzător de trauma trăită de pacienții evacuați, avizând propunerea DSU.

Semnalez de câteva luni derapajele, stângăciile și atitudinea acestui ministru. Din păcate nu am avut parte de revizuiri a strategiei, a gândirii, a comunicării sau a creării de proceduri. Este clar pentru toată lumea că domnul Voiculescu este depășit de situație, iar astfel vom face un bine atât lui, cât și pacienților din România.

Ministerul Sănătății are nevoie de un ministru competent la cârma sa. Să-l găsim urgent!”, a scris Beni Oni Ardelean pe Facebook.

Pacienții internați la Spitalul de Ortopedie Foișor din Capitală au fost evacuați vineri seară, după ce unitatea medicală a fost transformată în unitate suport COVID.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW