Monday, November 28, 2022
Jurnalism corect


Deciziile de ultimă oră ale Guvernului PNL. Orban: Am stabilit termenul limită pentru desemnarea candidaților pentru primării

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 20 ianuarie 2020 Etichete: , ,

Premeirul României, Ludovic Orban, a anunțat, după ședința PNL de luni, că liberalii au stabilit data de 1 martie ca termen limită pentru desemnarea candidaților pentru primării.

„PNL a decis convocarea consiliului național al partidului pentru data de 2 februarie, ora 11. În cadrul Consiliului Național vom dezbate strategia pentru alegerile locale.  Vom prezenta raportul biroului executiv și al Guvernului și vom valida protocolul de înglobare a grupului social liberal în PNL.

Am discutat și despre pregătirea alegerilor locale și am stabilit ca termen limită pentru desemnarea candidaților de primari în toate localitățile țării data de 1 martie.

Azi am mandat grupul liberal din Camera Deputaților să solicite introducerea pe ordinea de zi, la sesiunea extraordinară, la Camera Deputaților, dezbaterea și votarea proiectului de lege al PNL privind desființarea pensiilor speciale. Acest lucru a fost aprobat și figurează pe ordinea de zi.(…)

PNL va decide cel mai bun candidat. Candidatul care are cele mai bune date, notorietate și încredere. Vom desemna cel mai bun candidat al PNL, atât la București, cât și la nivelul sectoarelor”

Ludovic Orban a mai menționat faptul că după 1 martie va începe perioada de precampanie electorală.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW