Monday, September 20, 2021
Jurnalism corect


Decizie definitivă a Curții de Apel: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir rămâne cu sentința de 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 7 iulie 2021

Daniel Dragomir rămâne cu sentința de 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, pronunțată de judecătorii Curții de Apel în anul 2020, potrivit unei decizii definitive a instanței.

Curtea de Apel București a judecat, miercuri, contestația la executare făcută de Daniel Dragomir, după condamnarea în dosarul în care DNA l-a acuzat de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

La începutul anului, Daniel Dragomir s-a predat într-o secție de poliție din Bari, Italia. Fostul ofițer SRI era dat în urmărire internațională, după ce s-a sustras executării pedepsei de 3 ani și 10 luni de închisoare.

Dragomir a fost găsit vinovat de judecătorii Curții de Apel București, în anul 2020, într-un dosar penal în care a fost acuzat de DNA de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Instanța i-a condamnat pe soții Dragomir și la plata a unui prejudiciu de peste un milion de lei și la plata cheltuielilor de judecată.

CITEȘTE ȘI: Judecătorii explică de ce l-au condamnat pe Daniel Dragomir la închisoare cu executare: Singura modalitate prin care poate înțelege gravitatea faptelor / Fostul ofițer SRI, negăsit la peste două luni de la sentință

Sursă foto: Inquam photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW