Wednesday, February 21, 2024
Jurnalism corect


Decizia privind redeschiderea şcolilor în sistem clasic, luată la finalul lunii ianuarie. Până pe 15 ianuarie, profesorii vor anunţa dacă vor să se vaccineze

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 6 ianuarie 2021 Etichete: , ,

Ministrul Educației anunță că, în ultima decadă a lunii ianuarie, se va decide dacă școlile vor fi redeschise în sistem clasic, menționând că decizia va fi luată pe baza unei analize care va viza raportarea celor care au întâmpinat dificultăți privind învățământul online, evoluția campaniei de vaccinare și măsurile luate de alte state. Sorin Cîmpeanu susţine că profesorii îşi vor anunţa disponibilitea de vaccinare până pe 15 ianuarie.

„Nu avem un răspuns privind disponibilitatea personalului din învățământ privind vaccinarea. Până pe 15 ianuarie, orele 16.00, vom avea disponibilitatea de vaccinare a celor 340.000 de angajați din sistemul de învățământ. Răspunsul nu constituie o obligație, dar în baza lui va putea fi pregătit numărul de doze, analiza va fi efectuată după jumătatea lunii ianuarie, după ce vom avea o imagine mai clară asupra evoluției campaniei de vaccinare, după ce vom analiza măsurile luate de alte state și realitățile din sistemul de învățământ.Am cerut raportarea celor care s-au aflat în dificultate privind învățământul online, termenul e de 11 ianuarie. Decizia privind redeschiderea școlii în format clasic va fi luată în ultima decadă a lunii ianuarie”, a declarat Sorin Cîmpeanu, după ședința de guvern.

În cadrul ședinței de guvern a fost adoptată OUG privind continuarea învățământului în format online până la finalul semestrului I.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW