Tuesday, April 16, 2024
Jurnalism corect


Dănuț Lupu, dat în urmărire generală/Fostul fotbalist nu se află în țară: Voi veni sâmbătă sau duminică

By Dragomir Georgiana , in Stirile zilei , at 2 octombrie 2023 Etichete: , , , ,

Dănuț Lupu a fost dat în urmărire generală, după ce fostul internațional a fost condamnat cu executare pentru conducere fără permis, informează Poliția Română, luni, 2 octombrie. 

Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni și 10 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se arată pe site-ul polițiaromana.ro.

Într-o intervenție pentru Fanatik, Dănuț Lupu a mărturisit că se află în străinătate, „pentru analize medicale”, însă, nu a oferit detalii cu privire la țara în care a primit vestea condamnării. El susține că se va întoarce în țară sâmbătă sau duminică”, conform sursei citate.

„Eu trebuie să mă predau, acum, în 6 ore, Pe undeva, poate, nu știu dacă am făcut bine sau rău. Eu sunt plecat de o săptămână din țară, am să mă întorc sâmbătă sau duminică și am să mă întorc să fac ce îmi cere statul.

Dacă eu sunt plecat și dovedesc că am plecat să-mi fac niște analize. Eu cred că sănătatea omului e mai importantă ca orice. N-am spus că fug, n-am spus că nu accept. Dar voi veni sâmbătă sau duminică, Când voi veni, mă vor aștepta cu flori la aeroport. Glumesc acum”, a declarat Dănuț Lupu, pentru sursa citată.

Dănuț Lupu este un fost fotbalist român, care a jucat pentru Echipa națională de fotbal a României la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990.

Citește și:  Fostul mare fotbalist Dănuț Lupu, condamnat cu executare. Contestația îi va fi judecată săptămâna viitoare

Sursă foto: Poliția Română

 

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW