Wednesday, May 29, 2024
Jurnalism corect


Dănuţ Lupu, condamnat la închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, a revenit în ţară, fiind preluat de poliţişti şi dus la penitenciar

By news.ro , in Stirile zilei , at 8 octombrie 2023 Etichete: , ,

Fostul internaţional Dănuţ Lupu, condamnat la şapte luni de închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis, a revenit în ţară duminică după-amiază, fiind preluat de poliţişti de la Aeroportul Otopeni pentru a fi dus la penitenciar. El nu a făcut declaraţii la sosire.

Ulterior, poliţiştii îl vor duce la penitenciar.

„Bineînţeles, eu îmi voi duce crucea, dar sper că voi fi lăsat să fac asta cu demnitate. Mă predau astăzi, pentru azi erau şi biletele de avion de întoarcere. Îmi voi ispăşi pedeapsa pe care am primit-o conform legii. Din acest moment nu o să mai dau niciun fel de declaraţie şi sper ca toată lumea să fie bine, în special familia mea”, a declarat Lupu, pentru Fanatik.

Fostul internaţional Dănuţ Lupu a fost condamnat, în apel, la închisoare pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, decizia fiind anunţată, luni, de Curtea de Apel Bucureşti. El a fost dat în urmărire, figurând pe lista persoanelor urmărite, pe site-ul Poliţiei Române.

„Împotriva celui în cauză, Judecătoria Cornetu a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr.134 din 02.10.2023, fiind condamnat la o pedeapsă de 7 luni şi 10 zile închisoare pentru săvârşirea  infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, se precizează pe site.

La data de 16 februarie, Judecătoria Cornetu hotărâse condamnarea fostului jucător la 7 luni şi 10 zile de închisoare.

Lupu a contestat hotărârea, iar Curtea de Apel Bucureşti i-a respins apelul, decizia fiind definitivă.

Dănuţ Lupu nu se afla în ţară în momentul când s-a dat verdictul, el urmând a reveni în România duminică.

 

Comentarii


    MainNews

    FREE
    VIEW