Friday, August 19, 2022
Jurnalism corect


Daniel Zamfir, senator PSD: Împreună cu Marcel Ciolacu am depus un amendament prin care nu-i permitem lui Orban să închidă piețele!

By Matthew Garvey , in Stirile zilei , at 9 noiembrie 2020

Senatorul PSD Daniel Zamfir a anunțat că, alături de Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, au depus un amendament la ordonanța 78/2020 prin care închiderea piețelor nu va fi permisă. 

Pe durata stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile, așa cm sunt definite potrivit art. 7 alin. 1 din „Hotărârea Guvernului nr. 384/2004, privind exercitarea comerțului cu produse și servicii de piață în unele zone publice, cu modificările și completările ulterioare”, își vor continua activitatea, cu respectarea restricțiilor referitoare la distanțarea socială și a măsurilor de protecție sanitară”, este amendamentul propus de Daniel Zamfir și Marcel Ciolacu.

Daniel Zamfir a precizat că închiderea piețelor i-ar arunca pe țărani pe trotuare și în parcări în plină iarnă și a anunțat că proiectul de act normativ va fi votat marți în plenul Camerei Deputaților.

NU MOR CAII CAND VOR CAINII

Astazi, impreuna cu presedintele Marcel Ciolacu am depus un amendament la Ordonanta 78/2020 prin care nu-i permitem lui Orban sa inchida pietele!

Sa se respecte distantarea sociala, sa se ia masuri de siguranta sanitara, dar sa nu se inchida sau sa-i arunce pe tarani pe trotuare si un parcari in plina iarna!

Maine va fi votata in comisii si va merge la plen!

Nu te lasam, Ludovice, sa distrugi agricultura romaneasca si nici sa-i duci la sapa de pe fermierii romani!”, a scris senatorul Daniel Zamfir, pe Facebook.

NU MOR CAII CAND VOR CAINII

Astazi, impreuna cu presedintele Marcel Ciolacu am depus un amendament la Ordonanta 78/2020…

Publicată de Daniel Catalin Zamfir pe Luni, 9 noiembrie 2020

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW