Saturday, May 18, 2024
Jurnalism corect


Daniel Dragomir, dat în urmărire după ce nu a fost găsit pentru încarcerare / Fotografia fostului șef al SRI apare pe pagina Poliției Române

By Vîrban Robert , in Justitie Stirile zilei , at 18 iunie 2020 Etichete: ,

Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, condamnat miercuri definitiv la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare, a fost dat în urmărire după ce nu a fost găsit de polițiști pentru a fi încarcerat. Conform unor surse mainnews.ro, oamenii legii nu au reușit să ia legătura nici cu soția acestuia, condamnată și ea în același dosar la închisoare cu suspendare.

Update 21.20. Fotografia lui Daniel Dragomir atașată anunțului prin care fostul șef al SRI a fost dat în urmărire a fost postat pe site-ul Poliției Române. 

„În baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București au efectuat verificări la mai multe adrese în vederea depistării unui bărbat de 42 de ani, condamnat definitiv.
Având în vedere că cel în cauză nu a fost găsit, se fac demersurile legale pentru a fi dat în urmărire,” a transmis Poliția.

Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe fostul ofițer SRI Daniel Dragomir la 3 ani și 10 luni de închisoare cu executare într-un dosar penal în care a fost acuzat de DNA de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Instanța i-a condamnat pe soții Dragomir și la plata a unui prejudiciu de peste un milion de lei și la plata cheltuielilor de judecată.

Sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *