Monday, September 20, 2021
Jurnalism corect


Daniel Chițoiu, trimis în judecată pentru omor din culpă

By Matthew Garvey , in Justitie Stirile zilei , at 25 august 2020 Etichete: ,

Daniel Chițoiu, fostul ministru al Finanțelor, a fost trimis în judecată pentru omor din culpă. Acesta a fost implicat într-un accident rutier care s-a soldat cu moartea a două persoane, la finalul anului trecut. 

Procurorii care au instrumentat dosarul accidentului produs de Daniel Chițoiu, pe DN7, în județul Argeș, în data de 26 decembrie 2019, au dispus trimiterea în judecată a acestuia, sub acuzația de ucidere din culpă.

Șapte persoane fizice, rude ale celor decedați, s-au constituit părți civile în dosar. Pe lângă aceștia, Spitalul Clinic de Urgență București, Spitalul Județean de Urgență Argeș și Serviciul Județean de Ambulanță Argeș, sunt, de asemenea, părți civile în dosar, fiind unitățile sanitare care au acordat îngrijiri victimelor accidentului.

Procurorii începuseră urmărirea penală pe numele lui Daniel Chițoiu în luna ianuarie, după ce un bărbat în vârstă de 82 de ani și soția acestuia au murit, iar o altă persoană a fost rănită. Fostul ministru a lovit mașina în care se aflau aceștia, după ce intrase pe contrasens.

 

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW