Friday, July 26, 2024
Jurnalism corect


Dacian Cioloș, ironic la adresa Vioricăi Dăncilă: Câți dintre voi vorbiți engleză? Aveți grijă să nu vă vadă doamna prim-ministru

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 3 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Declarațiile Vioricăi Dăncilă referitoare la motivele pentru care nu vorbește limba engleză au devenit subiect de glume la un eveniment electoral al USR-PLUS. 

„Îmi asum această vină: vorbesc limba engleză și un pic franceză și sunt și patriot. Câți dintre voi vorbiți engleză? Aveti grijă să nu vă vadă dna prim-ministru că vă dă afară din țară”, a spus Dacian Cioloș la un eveniment electoral.

Dăncilă: Unii vorbesc foarte bine limba engleză, dar ţin mai puţin la această ţară

Viorica Dăncilă a fost întrebată, în cadrul unei conferinţe de presă, de ce nu vorbește în limba engleză, deși a fost europarlamentar mai mulți ani.

„Suntem în România și haideți să fim mândri că suntem români. Ducem în derizoriu anumite lucruri”, a spus premierul demis.

„Să știți că o limbă străină nu e nimic dus în derizoriu”, a replicat jurnalistul care i-a adresat întrebarea.

„Vreți să duceți în derizoriu anumite realizări pe care le-am făcut pentru România. Să știți că poate unii vorbesc foarte bine limba engleză, dar țin mai puțin la această țară. În limba engleză se duc la Bruxelles și spun foarte ușor ceea ce vrea să audă Bruxellesul, nu ce trebuie să susțină pentru această țară. (..) Faptul că vorbim mai bine sau mai puțin bine o anumită limbă străină, eu cred că e relevant, dar mai relevant e cu câtă demnitate îți reprezinți țara”, a declarat Dăncilă.

Comentarii


  • В наше время многие из нас сталкиваются с непредвиденными расходами и экономическими вызовами, и в такие моменты важно иметь возможность взять кредит. На сайте dengizaimy.ru вам помогут с минимальными усилиями. В качестве официального представителя Брокерс Групп, я с удовольствием делиться этой важной информацией, чтобы помочь каждому, кто столкнулся с финансовыми трудностями. Наша платформа гарантирует прозрачные условия и быструю обработку заявок, чтобы каждый мог решить свои финансовые вопросы с минимальными временными затратами.

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW