Tuesday, February 20, 2024
Jurnalism corect


Dăncilă: În condițiile în care negocierile par să eșueze, vă întreb, domnule Klaus Iohannis, nu era mai înțelept să vă gândiți la asta înainte de a demite Guvernul?

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 20 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Premierul demis al României, Viorica Dăncilă, a postat un mesaj pe Facebook prin care îi transmite un mesaj președintelui Klaus Iohannis, spunând că așteaptă ca săptămâna viitoare să vadă noul Guvern instalat, cu programul de guvernare pe masă.

„Aflăm astăzi că premierul fără cabinet și fără program de guvernare a ajuns la concluzia că nu își va putea impune în Parlament noul Guvern.

Tot astăzi, aflăm de la un alt susținător al căderii Guvernului, domnul Cioloș, că nu vrea să intre la guvernare “pe cârpeli și înțelegeri pe termen scurt”.

În condițiile în care negocierile par să eșueze, vă întreb, domnule Klaus Iohannis, nu era mai înțelept să vă gândiți la asta înainte de a demite Guvernul? Într-o “Românie normală”, nu vă asigurați întâi că nu aruncați țara în haos înainte de a da jos Executivul fără niciun fel de motiv clar articulat?

Așteptăm să vedem săptămâna viitoare noul Guvern instalat, cu programul de guvernare pe masă. Asta, bineînțeles, dacă nu sunteți dispus să recunoașteți de acum că nu ați avut niciun plan, că nu v-a interesat nicio clipă că aruncați România în criză și că totul a fost doar o manevră electorală din care românii nu au nimic de câștigat”, scrie Viorica Dăncilă pe Facebook.

Inquam Photos/ George Călin

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW