Tuesday, May 21, 2024
Jurnalism corect


Dăncilă îi răspunde lui Meleșcanu: Nu am primit o decizie, am primit o informare/Aș semna pentru rechemarea lui Maior

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 31 august 2019 Etichete: , ,

Viorica Dăncilă îi răspunde lui Teodor Meleșcanu care a afirmat, vineri, că a trimis încă din luna mai la Guvern memorandumul privind rechemarea ambasadorului României în SUA, George Maior. Fostul ministru de Externe a mai spus că nu ar fi prima dată când premierul „rătăceşte” documentele pe care nu şi le asumă sau pe care vrea să le respingă.

„Ca să lămurim, nu am primit nicio decizie de rechemare a ambasadorului SUA George Maior acasă. Am primit pe data de 7 sau 8 mai o informare prin poşta militară pe care am avizat-o legată de rechemarea din SUA dar nu am primit nicio decizie privind rechemare a ambasadorului SUA”, a declarat Viorica Dăncilă la finalul CEx-ului PSD.

Premierul Viorica Dăncilă i-a răspuns, vineri, la Constanţa, fostului ministru de Externe, Teodor Meleşcanu, care a spus că a transmis primului ministru memorandumul de rechemare a ambasadorului SUA, George Maior. „Eu nu pot să fac pierdut un document”, a spus Dăncilă.

Reacţia lui Meleşcanu a venit după ce Viorica Dăncilă a declarat, joi, la Argeş, că nu a primit niciun document privind rechemarea lui George Maior din funcţia de ambasador al României în SUA de la fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu. Premierul a adăugat că va discuta despre subiect cu Ramona Mănescu.

Foto: INQUM PHOTOS/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW