Sunday, February 23, 2020
Jurnalism corect


Dăncilă anunţă oficial că vrea să candideze la şefia PSD: Aş susţine-o pe Gabriela Firea la prezidenţiale

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 10 iunie 2019 Etichete: ,

Viorica Dăncilă a anunţat că va candida la şefia partidului, precizând că exclude o candidatură la alegerile prezidenţiale.

„Cred ca voi candida. Eu sper sa mai fie si alti candidati”, a spus Viorica Dăncilă la Marius Tucă Show.

Referitor la candidatul pentru alegerile prezidenţiale, Dăncilă a precizat că preşedintele partidului nu ar trebui să candidat, ci sa susţină un membru cu notorietate. Dăncilă spune că ar susţine-o pe Gabriela Firea, dacă aceasta va fi desemnată prezidenţiabil.

„Nu cred ca trebuie sa mai avem aceasta opinie, că şeful partidului trebuie sa fie candidat la prezidenţiale. Pot să-i fiu alături, sunt seful Executivului, pot, prin masurile pe care le iau, să fiu alaturi de candidat. Trebuie să se bucure de notorietate ,de incredere. (..)Mi-ar place ca cineva care are sanse, este cunoscut, sa candideze. Orice coleg care sta bine in sondaje, cum este Gabi. Mergem să câştigăm. Nu sunt tabere în PSD”, a  mai spus premierul.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Citeste si:  Robert Negoiță pune condiții pentru a reveni în partid: PSD a însemnat numai dezamăgiri/Vreau scuze publice pentru susținerea lui Dragnea și a lui Dăncilă

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW