Wednesday, May 19, 2021
Jurnalism corect


Dăncilă: Am știut că va veni vremea când voi pleca/PSD a pierdut pentru că a fost trădat din interior

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 10 octombrie 2019 Etichete:

Viorica Dăncilă spune, la câteva ore după ce Guvernul a picat, că PSD a fost trădat de oameni din interior. Mai mult, premierul spune că nu poate vorbi despre performanțele din timpul guvernării, ci mai degrabă despre rezultate.

„Am spus si repet, sunt om om puternic, lider de partid. Un om puternic poate să își conducă echipa spre victorie. Astăzi moțiunea a trecut, lupta nu s-a încheiat, au câștigat o bătălie dar nu au câștigat războiul. Ceea ce va urma va arăta că PSD poate câștiga alegerile prezidențiale.

Legat de motiune. Când am mers la Palatul Victoria am știut că va veni o zi în care voi pleca. Ceea ce mă îngrijorează este ce se va întâmpla de mâine. Ce va face viitorul Guvern pentru oameni și pentru România.

Eu cred că ne-am făcut datoria, am avut rezultate nu performanțe. Am avut o guvernare eficientă. Am curajul să mă uit în ochii oamenilor, că nu am luat niciodată o decizie împotriva oamenilor, ci pentru oameni.

PSD astăzi în Parlament a pierdut o bătălie dar nu a pierdut războiul. Opoziția a fost puternică. Au fost 6 formațiuni politice împotriva PSD. PSD a pierdut astăzi pentru că a fost trădat de oameni din interiorul partidului”, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW