Saturday, March 28, 2020
Jurnalism corect


Dancă: În momentul în care premierul va decide, OUG privind anticipatele va fi trimisă spre publicare la Monitorul Oficial

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 13 februarie 2020 Etichete: , ,

Șeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă, a declarat joi că în momentul în care prim-ministrul Ludovic Orban va decide, OUG privind organizarea alegerilor anticipate, adoptată de Guvern pe 4 februarie, va fi trimisă spre publicare la Monitorul Oficial.

„În momentul de faţă nu există o decizie a prim-ministrului legată de acest act normativ, în momentul în care prim-ministrul va decide va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial”, a anunţat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern.

Întrebat dacă ordonanța de urgență are și avizul Consiliului Economic și Social, Dancă a explicat că actul normativ „îndeplinește toate condițiile legale pentru a fi trimisă la publicare”.

Ordonanța de urgență privind alegerile anticipate a fost adoptată în ședința de Guvern din data de 4 februarie 2020.

Inquam Photos / Octav Ganea

Citeste si:  LIVE Parlamentarii dezbat moțiunea de cenzură/ Ciolacu: În loc să guvernați România, de trei luni stați și vizați cum să vă păstrați scaunul, iar țara zace aruncată la marginea democrației

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *