Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Dan Tudorache, așteptat la SIIJ / Primarul în funcție al Sectorului 1, despre motivul audierii: Plângerea pe care am depus-o privind președintele BE Sector 1, privind depășirea atribuțiilor

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 2 octombrie 2020 Etichete: , , , ,

Dan Tudorache se va prezenta, vineri, la SIIJ, pentru audieri. Primarul în funcție al Sectorului 1 a făcut o plângere pe numele președintelui Biroului Electoral, după ce acesta ar fi intrat în camera cu buletinele de vot fără să aibă decizia BE Sector 1.

Dan Tudorache este așteptat vineri, la 17:00, la SIIJ, pentru audieri privind plângerea pe care primarul în funcție al Sectorului 1 a făcut-o pe numele președintelui Biroului Electoral de sector.

Acesta susține că președintele BE Sector 1 și-a depășit atribuțiile, după ce a intrat în camera cu buletinele de vot fără o decizie a Biroului Electoral și l-a lăsat pe Dan Barna să intre în incinta Biroului Electoral.

Plângerea pe care am depus-o privind președintele BE Sector 1, privind depășirea atribuțiilor. A intrat în acea cameră cu buletinele de vot fără să aibă decizia Biroului Electoral de Sector și faptul că l-a lăsat pe Barna să intre în Birou fără să aibă vreo calitate”, a declarat Dan Tudorache, pentru mainnews.ro.

Scandalul pentru Primăria Sectorului 1 continuă după apariția unor imagini în care membri ai USR se află în încăperea în care sunt sacii de vot.

Biroul Electoral al Sectorului 1 a transmis joi un comunicat în care arată că în imaginile publicate de PSD ca fiind dovezi ale presupusei fraude apar un angajat al Primăriei Sectorului 1, condusă de Daniel Tudorache, președintele Biroului Electoral, președintele secției de votare și doi candidați ai USR PLUS, cărora le-a fost permis accesul ca observatori conform legii.

Sursă foto: Inquam Photos/Ilona Andrei

 

 

 

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW