Friday, April 12, 2024
Jurnalism corect


Dan Morega, fostul prefect de Gorj, pus sub control judiciar după ce a fost prins pentru a cincea oară conducând fără permis

By Ana Teșcan , in Justitie Stirile zilei , at 13 martie 2024

Fostul prefect de Gorj, Dan Ilie Morega, a fost plasat sub control judiciar miercuri, 13 martie, de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, după ce săptămâna trecută a fost prins pentru a cincea oară la volan fără permis.

Dan Ilie Morega are permisul retras din data de 6 februarie din motive medicale. Fostul prefect fusese internat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Târgu Jiu, însă ulterior a fost lăsat să plece acasă. La scurt timp, a fost prins din nou conducând fără permis, pe baza unei fotografii realizate în fața Ambasadei Federației Ruse la București.

„Din probele administrate în cauză a rezultat că la data de 10.03.2024, în intervalul orar 12:00 – 13:00, inculpatul a condus un autovehicul pe drumurile publice, fiind identificat în jurul orelor 12:00 pe Șos. Pavel D. Kiseleff, unde a oprit autovehiculul pentru aproximativ 1 – 2 minute în fața Ambasadei Rusiei de pe Șos. Pavel D. Kiseleff nr. 6, după care și-a continuat deplasarea către Piața Victoriei, iar în jurul orelor 12:46 a condus pe Bd. Lascăr Catargiu, din direcția Piața Universității către Piața Romană. În Piața Romană a efectuat virajul stânga pe Bd. Dacia, unde a oprit în fața Hotelului Duke până la ora 13:00, continuându-și deplasarea pe Bd. Dacia către Calea Victoriei”, au spus procurorii.

Comentarii


    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW