Monday, September 27, 2021
Jurnalism corect


Dan Cristian Popescu, viceprimarul liberal al Sectorului 2, întâlnire cu Gabriela Firea la scurt timp după ce și-a anunțat candidatura la Primăria Sectorului 2

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 6 august 2020 Etichete: , , ,

La doar câteva ore după ce și-a anunțat candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 2 fără să fie susținut de propriul partid, viceprimarul liberal al Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, s-a întâlnit cu Gabriela Firea.

„Primul lider politic care a răspuns apelului meu, lansat în cadrul conferinței de astăzi, este Primarul General al Municipiului București, doamna Gabriela Firea.

Proiectele mele pentru sectorul 2 sunt dorite și apreciate atât de locuitorii de #Aca2ă, dar și de ceilalți primari din București.

Îi mulțumesc doamnei Firea pentru deschiderea arătată programului meu de candidatură pentru Primăria sectorului 2,” a scris Dan Cristian Popescu, pe Facebook.

Firea: Am avut o discuție aplicată despre o serie de proiecte benefice pentru bucureșteni

„În timp ce liderii unor partide au pierdut săptămâni întregi în negocieri privind sinecuri, avantaje, locuri pe liste și posturi în administrație, eu am continuat să-mi dedic timpul lucrurilor care contează cu adevărat pentru oameni, care le fac viața mai bună sau mai ușoară.
M-am întâlnit azi cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, cu care am avut o discuție aplicată despre o serie de proiecte benefice pentru bucureșteni.

Împreună, am identificat modul în care Primăria Capitalei și Primăria Sectorului 2 pot colabora pentru punerea în practică a unor proiecte privind sistemul de termoficare, l-am asigurat pe dl viceprimar că zonele deficitare din sectorul 2 vor fi prioritizate corespunzător în programul de reabilitare, precum și de sprijinul Termoenergetica pentru derularea unui proiect-pilot privind construirea unor centrale termoelectrice de cvartal ca soluție alternativă pentru zonele situate la distanță mare de CET-uri,” a scris Gabriela Firea, pe Facebook.

Dan Cristian Popescu, cel care era creditat cu cele mai mari șanse la câștigarea fotoliului de primar al Sectorului 2, și-a anunțat candidatura fără să fie susținut PNL, propriul său partid, după ce liberalii şi USR PLUS au decis să aibă candidaţi comuni pentru primăriile sectoarelor Capitalei, Radu Mihaiu (USR) fiind desemnat pentru Sectorul 2.

Sursa foto: Facebook / Gabriela Firea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW