Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna: Sprijin de la rezervele de stat pentru autoritățile și persoanele care au avut de suferit în urma inundațiilor din Alba

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 19 iulie 2021

Vicepremierul Dan Barna a anunțat că, în cadrul Comitetului Național pentru Situații de Urgență, a fost aprobat un plan prin intermediul căruia autoritățile locale și persoanele care au avut de suferit în urma inundațiilor de săptămâna trecută din județul Alba vor primi sprijin de la rezervele de stat.

Autoritățile locale și persoanele care au avut de suferit în urma inundațiilor de săptămâna trecută din județul Alba vor primi sprijin de la rezervele de stat”, a anunțat vicepremierul Dan Barna, pe Facebook.

CNSU a aprobat disponibilizarea mai multor produse și materiale către localitățile Ocoliș, Câmpeni, Sohodol și Roșia Montană, din județul Alba.

Astfel, Guvernul va trimite 35.000 de litri de motorină, 8 construcții modulare complete, 260 de paturi cu cazarmament, 520 de pături, 8.500 de litri de apă, 2.600 de conserve de carne și 3.900 de conserve de pate.

Ajutoarele, rezultate din centralizarea solicitărilor edililor locali, vor ajunge la oameni în cel mai scurt timp în zilele următoare. Dincolo de intervențiile de urgență necesare în aceste zile, Guvernul are în vedere asigurarea finanțării pentru proiectele de infrastructură locală care să reducă semnificativ pe viitor impactul producerii unor astfel de catastrofe”, a adăugat vicepremierul.

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 20649 more Info on that Topic: mainnews.ro/dan-barna-sprijin-de-la-rezervele-de-stat-pentru-autoritatile-si-persoanele-care-au-avut-de-suferit-in-urma-inundatiilor-din-alba/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *