Thursday, March 28, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna sare în apărarea ministrului Fondurilor Europene: Cristian Ghinea este un om vertical. Susțin provocarea pe care i-a adresat-o domnului Ciolacu

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 11 iunie 2021

Vicepremierul Dan Barna sare în apărarea lui Cristian Ghinea, catalogându-l drept „un om foarte vertical”, și a precizat că susține provocarea pe care ministrul Fondurilor Europene i-a lansat-o liderului PSD, Marcel Ciolacu. 

Cristian Ghinea este un om foarte vertical, şi evident că îi susţin acest punct de vedere, cum susţin şi pariul şi provocarea pe care i-a adresat-o domnului Ciolacu(…)E corect, e logic, e demn, dar la fel şi domnul Ciolacu, care aruncă în derizoriu cu iresponsabilitate cel mai important program pentru România să îşi pună mandatul pe masă, dacă Comisia Europeană va aproba acest program şi România va intra în etapa de dezvoltare care înţeleg că îl amărăşte teribil pe liderul PSD”, a declarat Dan Barna, într-o declarație de presă susținută la Sibiu, citat de Agerpres.

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, a răspuns criticilor venite din partea social-democraților și i-a lansat o provocare liderului PSD.

PSD anunță din nou că PNRR a fost respins. Este a patra oară când PSD lansează acest fake news. La fiecare dialog cu Comisia, PSD are un atac de panică trucat. E cazul să se liniștească. Dar, ca să scăpăm de emoții, fac o propunere lui Marcel Ciolacu. Marcele, eu zic că PNRR va fi aprobat de către Comisia Europeană. Anunți a patra oară că a fost deja respins (înainte de evaluare). Această comedie politică poate fi ușor rezolvată. Îți propun următorul pariu: Dacă PNRR nu va fi aprobat de către Comisia Europeană, eu îmi dau demisia. Dacă va fi aprobat de către Comisie, tu îți dai demisia din funcția de președinte PSD”, a scris Cristian Ghinea, vineri dimineață, pe Facebook.

În replică, Marcel Ciolacu susține că Ghinea nu ar fi citit PNRR înainte să îl trimită la Bruxelles și amenință parlamentarii PNL și UDMR că vor răspunde solidar dacă nu votează moțiunea simplă depusă de social-democrați împotriva ministrului.

Ghinea n-a convins pe nimeni cu inteligența sa, dar i-a zăpăcit pe toți cu tâmpeniile sale. Ce demisii ceri tu, Cristian?! N-ai plecat? Încă mai ești în Guvernul României?! Când toată lumea îți spune că ești un dezastru național, tu încă mai ai tupeu să scrii baliverne pe Facebook?!(…) Cristian, nu ți-a fost rușine să ieși la televizor, acum două zile, și să minți nonșalant că totul e ok, deși știai foarte bine ce observații devastatoare ai primit de la Comisia Europeană??! Cristian, TU ești un dezastru! ZERO! Cum să îți spun în ”penerereză” ca să înțelegi și tu: PLEACĂ ACASĂ”, este răspunsul lui Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI: Comisia Europeană infirmă zvonurile că PNRR ar fi fost respins: Am început evaluarea aprofundată. Obiectivul nostru este de a colabora cu statele membre

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
    MainNews

    FREE
    VIEW