Tuesday, May 28, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna, primit cu lăutari într-o vizită din Arad. Candidatul la prezidențiale a primit o dedicație muzicală: A fost o surpriză. Apreciez

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 27 octombrie 2019 Etichete: , , ,

Dan Barna a fost primit cu lăutari, sâmbătă, în localitatea Sântana din județul Arad. Candidatul la prezidențiale, aflat în campanie electorală, a primit o dedicație muzicală după melodia „Cântă cucu-n Bucovina!”.

Candidatul la prezidențiale a comentat momentul, duminică, spunând că „este un gest de ospitalitate locală” pe care l-a apreciat.

„În cadrul turneului din judeţul Arad, am fost întâmpinat într-un fel în care învăţaserăm noi că sunt românii ospitalieri. A fost o surpriză şi pentru mine, m-au aşteptat în costume populare, cu pâine şi sare şi, la sfârşit, ne-au spus: avem o surpriză pentru dumneavoastră, acel cântec. E un gest de ospitalitate locală, nu are altă semnificaţie, cei care sunt împotrivă vor da o semnificaţie hiperbolică, dar, în realitate, a fost gestul unei filiale, dintr-o comună din Arad, care îşi exprimă încrederea şi ospitalitatea şi este un lucru pe care chiar îl apreciez, şi pentru felul în care au înţeles să transmită acel mesaj”, a spus Barna, într-o conferinţă de presă la Braşov.

Dedicația muzicală electorală poate fi văzută aici.

sursa foto: Inquam Photos/Octav Ganea

 

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW