Saturday, February 4, 2023
Jurnalism corect


Dan Barna: Nicuşor Dan e oricând binevenit în USR. Cred însă că va rămâne primar independent

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 8 octombrie 2020 Etichete: , ,

Președintele USR, Dan Barna a declarat, miercuri seara, că primarul ales al Capitalei, Nicuşor Dan, este oricând binevenit în USR, însă crede că acesta va rămâne independent.

„Nicuşor Dan e oricând binevenit în USR (…), în USR PLUS, în proiect, pentru că este partidul pe care l-a creat şi partidul din care a pornit în acest destin politic care, iată, l-a făcut primarul Bucureştiului. Eu însă cred (…) că va rămâne primar independent, tocmai pentru că această susţinere a celor doi poli de forţă de pe dreapta din Bucureşti, USR PLUS şi PNL, este exact de natură să-i asigure susţinerea pentru proiectele mari pe care le are pentru Bucureşti”, a declarat Dan Barna la TVR1, citat de Agerpres.

Acesta a spus că l-a invitat de mai multe ori pe Nicuşor Dan să revină în USR şi că va fi ceva firesc dacă primarul ales al capitalei îşi va dori mandatul de preşedinte al formaţiunii, iar colegii de partid îl vor vota.

„În USR funcţionează democraţia pe bune şi ăsta e un lucru foarte sănătos. Dacă, prin votul colegilor, Nicuşor va obţine acest mandat şi îl va dori, foarte bine, e normal şi firesc”, a spus Barna.

Întrebat dacă va face echipă cu Nicuşor Dan, acesta a răspuns: „Evident”.

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW