Thursday, August 18, 2022
Jurnalism corect


Dan Barna: Ne-am înțeles cu Orban să avem candiați comuni în unele județe / Propunerile USR pentru Primăriile de Sectoare nu sunt bătute în cuie

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 30 iunie 2020 Etichete: , , , ,

Președintele USR Dan Barna spune că s-a întâlnit cu liderul PNL Ludovic Orban și au stabilit împreună ca cele două formațiuni politice să susțină candidați comuni la alegerile locale din unele județe care sunt controlate de PSD. De asemenea, Barna a adăugat că propunerile USR pentru primăriile de sectoare „nu sunt bătute în cuie”.

„Vreau să vă reamintesc că USR s-a născut în București și cumva era straniu să nu putem să arătăm că noi suntem pregătiți să candidăm pentru București. Era normal să le arătăm oamenilor că pentru alegerile locale avem candidați, că acestea sunt opțiunile noastre. Dar acest lucru nu înseamnă că nu putem susține și propunerile PNL, sau că nu continuăm negocierile. Propunerile noastre pentru primăriile de sectorare nu sunt bătute în cuie.  Cei pe care noi îi propunem nu trebuie să fie cu eticheta strictă de primari. Ei pot fi și viceprimari, și city manageri… Noi vrem să arătăm că avem soluții. În județe din Moldova și din Sud, profund psd-izate, în Dolj, de exemplu, acolo dacă mergem cu oferta comună, PSD poate fi batut. Vor fi acorduri punctuale. Nu vreau să inducem falsități cum că am candida peste tot in alianta. Dar există locuri unde filialele PNL trebuie să colaboreze strategic cu USR pentru a scăpa de PSD”, a declarat Dan Barna, marți seară, la Digi24.

sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
MainNews

FREE
VIEW