Monday, February 17, 2020
Jurnalism corect


Dan Barna: Klaus Iohannis mi-a promis că dacă ajungem în turul II va fi o dezbatere între noi doi/ E foarte clar că următoarea guvernare va fi USR PLUS – PNL

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 8 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Liderul USR, Dan Barna, a mers pe jos, vineri, în București pentru a vorbi cu românii. A fost întrebat despre o dezbatere electorală reală, iar candidatul la prezidențiale a răspuns că a vorbit deja cu președintele Klaus Iohannis și acesta i-a promis că în turul II va fi o dezbatere, dacă ajung ei doi.

”Am vorbit deja cu Iohannis, când au fost negocierile pentru Guvernul Orban. Mi-a promis că dacă ajungem în turul II va fi o dezbatere între noi doi. Deci, votați-mă pe mine în primul tur, să scăpăm de PSD și în turul II vom discuta, vom dezbate și atunci vă convingeți”, a spus Dan Barna.

De asemenea, candidatul USR PLUS la prezidențiale a mai spus că se lucrează la pregătirea unui noi guvern format din PNL și USR.

„Am o relație foarte bună cu Orban pentru că e foarte clar că următoarea guvernare va fi USR PLUS – PNL. Și asta o construim de acum. Dincolo de pozitii radicale, colaborarea pe fond va fi necesară pentru că trebuie să facem niște reforme, sa schimbam Constituția și sa avem majoritate”, a spus Dan Barna, la o întâlnire cu susținătorii USR.

Citeste si:  Peste 500 din cei 21.000 de condamnați eliberați în baza recursului compensatoriu au recidivat

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW