Sunday, September 25, 2022
Jurnalism corect


Dan Barna își recunoaște înfrângerea: Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi

By Raluca Ionescu-Heroiu , in Politic Stirile zilei , at 11 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Dan Barna și-a recunoscut înfrângerea de la alegerile prezidențiale pe Facebook. Candidatul USR-PLUS spune că a sperat până în ultimul moment să intre în turul al doilea, însă conform numărătorii paralele a partidului, Alianța USR-PLUS a înregistrat un eșec.

„Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în mine și în Alianța USR PLUS la aceste alegeri. Le mulțumesc în mod special celor din Diaspora pentru prezența istorică de astăzi.

Potrivit datelor pe care le avem în urma numărătorii paralele, nu am reușit să intrăm în turul 2. Am sperat până în ultimul moment, dar nu avem suficiente voturi.

Dincolo de voturi, această campanie a însemnat sute de mii de români cu care am vorbit, lucrurile pe care le-am învățat de la ei, miile de kilometri pe care i-am străbătut prin toată țara. Sunt alături de colegii mei, care au muncit enorm în această campanie și le transmit că sunt mândru de ceea ce am reușit să facem. Vom continua să luptăm cu toată energia noastră pentru o Românie care se modernizează și se curăță de corupție.

Alianța USR PLUS va continua. Rămânem acea forță politică în care oamenii își pun speranțele pentru schimbarea adevărată a României. Continuăm împreună și nu ne vom da bătuți”, a scris Barna, pe pagina sa de Facebook.

sursa foto: Inquam Photos / Ovidiu Dumitru Matiu

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW