Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Dan Barna, după ce primele rezultate îl plasează pe locul 3 : Sunt optimist asupra rezultatelor finale

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 10 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidențiale, a declarat, după ce primele rezultate au arătat că nu intră în turul 2, că este optimist că lucrurile se pot schimba până la numărătoarea finală.

Am văzut rezultatele exit-poll-urilor, sunt rezultate care ne încurajează, rămânem optimiști, pentru că încă se votează. Mulțumesc diasporei, care a transmis acest mesaj că implicându-ne putem schimba lucrurile. Este un record fără precedent în diaspora, asta ne dă încredere și speranță. Mai este încă aproape o oră de vot în Europa, două în Marea Britanie, între 7 și 10 în Statele Unite. 

Sunt optimist asupra rezultatului final, pentru că ultimele ore au arătat o tendință de creștere.

Le multumesc tuturor celor care au ieșit la vot, tuturor celor care au susținut acest proiect, colegilor din USR și PLUS care au făcut o campanie spectaculoasă, de fapt singura campanie, pentru că în stradă nu au fost văzuți decât oamenii USR-PLUS și candidatul alianței, iar oamenii au recunoscut acest lucru.

Există o șansă foarte mare ca această modernizare a României să se întâmple de acum și nu peste 5 ani.”, a declarat Dan Barna.

Potrivit sondajului CURS-Avangarde, Dan Barna a obținut 16,4% voturi. Sondajul realizat de IRES arată rezultate similare, respctiv 16,1%. Rezultatele cu cuprind voturile din străinătate.

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW