Thursday, October 24, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna, după ce a ratat turul 2 al alegerilor prezidențiale: Vom avea o ședință cu colegii de la PLUS. USR a venit cu ideea fuziunii încă de la început

By Andreea Traicu , in Politic Stirile zilei , at 11 noiembrie 2019 Etichete: , ,

Dan Barna susține, referitor la situația alianței USR-PLUS, că viitorul acesteia va fi stabilit într-o ședință comună a celor două formațiuni, precizând că există ipoteza fuziunii. Precizările, în contextul în care Dan Barna nu a reușit să intre în turul 2 al alegerilor prezidențiale.

„Subiectul fuziunii a existat încă din momentul în care am pornit această alianță politică. Am făcut această alianță tocmai ca alternativă. USR a venit cu ideea fuziunii încă de la început. Colegii de la PLUS au spus să mai așteptăm, să lucrăm mai întâi prin mecanismul acesta de alianțe.

Vineri vom avea o ședință cu colegii de la PLUS tocmai pentru a vedea ce modalități găsim pentru ca alianța să funcționeze mai departe, în perspectiva alegerilor locale care sunt o mare provocare. (..) După fuziune, evident dacă ajungem acolo, și este un obiectiv dezirabil zic eu, va fi o negociere foarte firească, adică nu văd o problemă din perspectiva asta”, a declarat Dan Barna la Digi24.

Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *