Monday, May 27, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna, despre moțiunea de cenzură: Domnule Ciolacu, haideți să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 20 august 2020 Etichete: ,

Dan Barna, președintele USR, a spus că moțiunea de cenzură citită de PSD, joi, în Parlamentul României este o dovadă de iresponsabilitate. Acesta l-a îndemnat pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, să îi lase pe cetățeni să aleagă singuri cine merită să guverneze.

Liderul USR contestă decizia PSD de a depune moțiune de cenzură în plină criză sanitară.

Moțiunea de cenzură a PSD este un exercițiu stupefiant de iresponsabilitate. Avem o criză sanitară, avem o criză economică și domnul Ciolacu insistă să avem și o criză politică. Cum rezolvă căderea guvernului numărul de paturi ATI? Cum face o moțiune de cenzură deficitul să scadă? Cum crede PSD că are căderea morală să decidă cine trebuie să guverneze România după ce au lăsat în urmă dezastrul pe care îl știm cu toții?”, a declarat acesta printr-o postare pe Facebook.

De asemenea, acesta îl îndeamnă pe președintele PSD, Marcel Ciolacu, să îi lase pe români să decidă cine merită să guverneze.

Domnule Ciolacu, haideți să lăsăm alegerile să decidă cine merită să guverneze. Nu mai e mult până atunci. Mai aveți încă timp să renunțați la moțiune și să vă concentrați atenția către nevoile reale ale cetățenilor acestei țări. Printre ele nu a fost niciodată o criză politică”, a adăugat acesta.

Sursă foto: Facebook

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW