Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Dan Barna, despre întâlnirea lui Nicușor Dan cu Klaus Iohannis: Mi se pare perfect legitimă îngrijorarea preşedintelui despre perspectiva de a avea încă patru ani cu PSD

By Matthew Garvey , in Politic Stirile zilei , at 25 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Dan Barna consideră că Președintele României a procedat corect atunci când l-a chemat pe Nicușor Dan la Palatul Cotroceni, liderul USR fiind de părere că întâlnirea dintre cei doi a fost logică și necesară.

Dan Barna susține că un președinte trebuie să fie responsabil de funcționarea țării pe toate palierele, iar îngrijorarea lui Klaus Iohannis privind viitorul Bucureștiului este legitimă.

Preşedintele unei ţări are responsabilitate pentru funcţionarea ţării pe toate palierele. În egală măsură nu trebuie să uităm că preşedintele Iohannis este un fost primar al Sibiului, având mai multe mandate, un om care înţelege foarte bine ce înseamnă importanţa unor proiecte credibile pentru ceea ce înseamnă un oraş sau altul şi, când vorbim de Bucureşti, de capitala României, mi se pare perfect legitimă îngrijorarea preşedintelui despre perspectiva de a avea încă patru ani cu PSD, de a avea încă patru ani în care să nu se servească dansuri de cameră în loc de administraţie competenţă”, a declarat Dan Barna, vineri, într-o conferință de presă.

Liderul USR este de părere că întâlnirea lui Nicușor Dan cu Președintele României ar fi una „perfect logică și perfect necesară”.

Este decizia preşedintelui cum transmite preocuparea pentru o temă atât de importantă cum este Primăria Capitalei. Eu consider că această întâlnire era una perfect logică şi perfect necesară pentru această miză importantă pe care o are fiecare român şi fiecare bucureştean. Ideea că Bucureştiul ar putea să rămână sub Gabriela Firea şi sub PSD este o idee care trebuie combătută cu toată energia şi fiecare om trebuie să iasă la vot şi să voteze Nicuşor Dan, asta e miza reală”, a precizat liderul USR.

Klaus Iohannis, mesaj de susținere pentru Nicușor Dan

Nicușor Dan s-a întâlnit, joi, cu președintele Klaus Iohannis, pentru a discuta despre problemele Capitalei și despre modul în care acestea ar putea fi rezolvate.

Președintele României a dat de înțeles că îl susține pe Nicușor Dan în lupta cu Gabriela Firea, afirmând că soluțiile propuse de candidatul PNL și USR-PLUS sunt fezabile și pot rezolva problemele Bucureștiului.

Administrația Prezidențială confirmă că Președintele României, preocupat fiind de  problemele cu care se confruntă zilnic bucureștenii, s-a întâlnit astăzi cu Nicușor Dan. În cadrul discuțiilor, la care a participat și premierul Ludovic Orban, au fost abordate soluțiile necesare remedierii urgente a acestor probleme, precum și proiectele de dezvoltare a orașului pe termen mediu și lung. Președintele Klaus Iohannis a apreciat că soluțiile propuse de Nicușor Dan sunt fezabile și pot conduce la rezolvarea deficiențelor grave existente la nivelul Capitalei”, precizează Administrația Prezidențială, pentru Digi24.

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Comentarii


Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW