Friday, May 7, 2021
Jurnalism corect


Dan Barna, despre centralizarea voturilor pentru Sectorul 1: Clotilde Armand este primar / Chestiunea aceea cu QR codul este una procedurală

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 29 septembrie 2020 Etichete: , , ,

Dan Barna a temperat puțin spiritele încinse de suspiciunile de fraudă electorală în Sectorul 1. Președintele USR a declarat că persoanele din secția de votare i-au explicat că nu există nicio problemă legată de codul QR la secția de votare nr. 10, acesta fiind o chestiune procedurală.

Totodată, Barna oferă asigurări că viitorul primar al Sectorului 1 este Clotilde Armand, însă membrii USR au ales să vină în fața Biroului Electoral pentru a se asigura că nu există fraude.

„Clotilde Armand este primar la Sectorul 1. Vrem să ne asigurăm că nu apar magii prin sat. Chestiunea aceea cu QR codul este una procedurală. Mi-au arătat cei din personalul secției că le-au primit de la STS și sunt înseriate. Cel puțin asta nu pare să fie o problemă”, a declarat Dan Barna, aflat în fața Biroului Electoral.

Suspiciunile de fraudă electorală la alegerile din Sectorul 1 au apărut după procesul verbal de la secția de votare nr. 10 nu avea codul QR lipit. Unele persoane au speculat că acesta ar fi fost decupat de pe procesul verbal original și atașat unui alt document.

Sursa foto: Facebook / Dan Barna

Comentarii


    Lasă un răspuns


    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    MainNews

    FREE
    VIEW