Friday, October 25, 2024
Jurnalism corect


Dan Barna a făcut publice veniturile soției sale/ Ce avere are liderul USR

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 26 septembrie 2019 Etichete: ,

Biroul Electoral Central a publicat, miercuri, declarațiile de avere ale candidaților la alegerile prezidențiale. Ulterior, în spațiul public au apărut critici pentru liderul USR, Dan Barna, fiindcă în document lipseau veniturile soției, Olguța Dana Totolici, care este angajată la o companie privată, iar veniturile sunt protejate de confidențialitatea contractelor individuale de muncă. Joi, liderul Dan Barna a decis să facă publice veniturile soției.

”Am vorbit cu soția mea și am decis să facem publice veniturile ei din 2018. Sunt aceleași cu cele din 2017 și au fost de fiecare dată transmise autorităților în mod complet și la timp. Toate declarațiile mele de avere de când am devenit parlamentar se găsesc și pe site-ul USR- https://www.usr.ro/membri/dan-barna/”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Astfel, potrivit declarațiilor de avere, Olguța Dana Totolici a câștigat de la compania Petrom SA, în baza contractului individual de muncă, în anul 2018, suma de 354.082 de lei, adică 29.506 lei pe lună.

Potrivit documentului oficial, Dan Barna are un venit anual pentru funcția de deputat de 128.044 de lei. Împreună cu soția sa, deține trei imobile, unul dintre ele fiind închiriat, în urma căruia familia Barna câștigă anual suma de 37.427 de lei.

Dan Barna mai deține și un teren, moștenit, de 1.252 de metri pătrați.

De asemenea, candidatul la alegerile prezidențiale din partea USR-PLUS are 13 active financiare, de tip cont curent, echivalente, depozite bancare, fonduri de investiţii, inclusiv pensii private, depuse la nouă bănci, însumând 1.356,500 lei, 70, 674 euro şi 150.91 dolari.

Foto: Inquam photos/ George Călin

Comentarii


  • … [Trackback]

    […] There you will find 51028 additional Information to that Topic: mainnews.ro/dan-barna-a-facut-publice-veniturile-sotiei-sale-ce-avere-are-liderul-usr/ […]

  • … [Trackback]

    […] Here you can find 28130 more Information to that Topic: mainnews.ro/dan-barna-a-facut-publice-veniturile-sotiei-sale-ce-avere-are-liderul-usr/ […]

  • … [Trackback]

    […] Info on that Topic: mainnews.ro/dan-barna-a-facut-publice-veniturile-sotiei-sale-ce-avere-are-liderul-usr/ […]

  • … [Trackback]

    […] Find More on that Topic: mainnews.ro/dan-barna-a-facut-publice-veniturile-sotiei-sale-ce-avere-are-liderul-usr/ […]

Lasă un răspuns


Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

MainNews

FREE
VIEW