Thursday, November 30, 2023
Jurnalism corect


Dacian Cioloș: Sunt de acord cu Klaus Iohannis că virusul nu are culoare politică. Dar incompetența are

By Madalina Balaceanu , in Politic Stirile zilei , at 9 iulie 2020 Etichete: , , , ,

Europarlamentarul Dacian Cioloș susține că este de acord cu președintele Klaus Iohannis că virusul nu are culoare politică, însă consideră că „incompetența are culoare politică și este marcă înregistrată a celor două partide care fac jocurile în parlament și în guvern”.

„Sunt perfect de acord cu președintele Iohannis că virusul nu are culoare politică. Dar haideți să spunem adevărul: incompetența are culoare politică și este marcă înregistrată a celor două partide care fac jocurile în parlament și în guvern în clipa de față.

Știam că vine valul doi, știam că avem probleme de testare, știam că lucrurile pot scăpa de sub control. Iată că astăzi avem și cifre pentru a confirma temerile noastre. Vinovații sunt cei care de 30 de ani alternează la putere și nu au pregătit aparatul administrativ și societatea pentru momentele de criză.

În ritmul acesta, cu voturi suficiente pentru a guverna încă 30 de ani, România va fi la fel. Nu se va schimba nimic în bine. Responsabilitățile trebuie asumate fără nicio ezitare. Într-o situație de criză internațională, în care o planetă întreagă își numără morții și încearcă să găsească soluții medicale, Parlamentul și Guvernul României se joacă de-a politica, spre rușinea lor și drama cetățenilor”, a notat liderul PLUS, Dacian Cioloș, joi, pe Facebook.

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW