Friday, January 27, 2023
Jurnalism corect


Dacian Cioloș o atacă pe Gabriela Firea: Bucureștiul arată ca un Voluntari mai mare

By Vîrban Robert , in Politic Stirile zilei , at 16 septembrie 2020 Etichete: , ,

Dacian Cioloș a lansat critici dure la adresa primarului general al Capitalei Gabriela Firea. Copreședintele USR PLUS a acuzat lipsa de performanță a administrației social-democrate din București, ceea ce ar avea duce la privare cetățenilor de cele mai elementare condiții de trai. 

Totodată, Cioloș a comparat Bucureștiul cu Voluntari, o analogie deloc subtilă că faptul că Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, este edil al acestui oraș.

„Nicio propagandă electorală, finanțată cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburătoare. În plină pandemie sanitară, cetățenii din capitala celui de-al șaselea stat membru al Uniunii Europene se plâng că nu au cu ce să se spele. Când oamenii au nevoie de apă caldă, doamna Firea distribuie circ. Iar acum ținta propagandei este Nicușor Dan pentru că e omul care, alături de consilierii Alianței USR PLUS, va scoate la lumină toată corupția și incompetența din Primăria condusă de doamna Firea. După mandatul doamnei Firea, Bucureștiul arată ca un Voluntari mai mare, prin practicile de clan folosite și importate de la domnul Pandele”, a transmis Dacian Cioloș pe Facebook.

Pe de altă parte, fostul premier a acuzat-o direct pe Gabriela Firea că se folosește de atacuri murdare în competiția electorală cu Nicușor Dan.

„Azi, relațiile din administrația locală sunt o caracatiță de interese, după cum se vede mai jos, în dezvăluirea făcută azi de Nicușor Dan. Gabriela Firea continuă să folosească doar armele propagandei – singura ei expertiză, de altfel. În 2016, eu eram fiul lui Soros, așa cum azi același PSD încearcă să îl asocieze pe Nicușor Dan cu interlopii. PSD știe să murdărească, dar nu și să curețe, cât timp nici bucureștenilor nu e în stare să le distribuie apă caldă”, a acuzat Dacian Cioloș.

Nicio propagandă electorală, finanțată cu milioane de euro, nu poate ascunde o realitate tulburătoare. În plină pandemie…

Publicată de Dacian Cioloş pe Miercuri, 16 septembrie 2020

Sursa foto: PLUS

Comentarii


  Lasă un răspuns


  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
  MainNews

  FREE
  VIEW